Søs Fenger – akustisk live på Frank’s i Sæby

Søs Fenger – akustisk live på Frank’s i Sæby

8. februar 2010 - kl. 9:10 - af

Restaurant Frank´s på havnen i Sæby kan med stolthed præsentere Søs Fenger i to koncerter fredag 5. marts og lørdag 6. marts – begge dage klokken 21.30 efter en dejlig 3 retters nordjysk menu ledsaget af gode vine. Søs Fenger er kendt og elsket af de fleste danskere gennem flere generationer. Nu får du chancen for en uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og hendes store hits som ”Du Er”, ”Holder Øje Med Dig” samt en række af Søs udvalgte yndlingssange, både fra eget repertoire men også fra det store, skønne hitkatalog fra hendes favorit sangskrivere. Glæd dig til en intim aften, hvor Søs er i tæt kontakt med publikum og undervejs også vil fortælle og øse ud af sine mange oplevelser, erfaringer fra livet som sangerinde og ikke mindst om sin store passion; musikken og de mange gode sange! Søs Fenger startede sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco – og det både på dansk, svensk og engelsk; På én gang har Søs Fenger således på forunderlig vis formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen. Derfor har vi i dag så forskellige – men alle blivende sange – som; Du Er, Elsker Dig, Holder Øje Med Dig, Vinterdage, Crying In The Rain, Kun Et Kys Herfra, Tivoli i Regnvejr, Her Står Jeg Igen, Koldt Udenfor, Sæsonen Er Slut, En Gammel Flamme, og Beverly Way, sange, som forener sødme og styrke, der samtidig forklarer, hvorfor Søs Fenger er blevet rollemodel for mange piger – og tillige drengenes darling, i flere generationer. Gennem årene er der også blevet plads til spændende konceptprojekter; On Holiday (Søs synger Billie Holiday), Nøglen Til Paradis(Søs synger Bent Fabricius-Bjerre), A Jazz Romance (Søs synger Östen Warnebring med DR bigband) og mangen optrædener med alt fra DR underholdningsorkestret til store og små støtteprojekter, filmsange, cirkus optrædener, musicals, støtteprojektet Inderst Inde. Med disse projekter har Søs Fenger cementeret en stærk og troværdig profil og hvad mere er, sået en lang, perlerække af klassikere. I den spændende periode, som altid ligger forud for et nyt album – en uforudsigelig og lang proces hvad enten det er til noget nyt eller tilbage til noget velkendt – får publikum lejlighed til at møde Søs, i tæt kontakt mellem sangerinden i front, en stjernebesætning af musikere og publikum. Søs Fenger – Akustisk live 2010 på Frank´s i Sæby: Søs Fenger, vokal og guitar med mere. Fredrik Damsgaard, bas, kontrabas. Jonas Krag, guitarer. Steen Rasmussen, tangenter.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Søs Fenger - akustisk live på Frank's i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER