Østervrå Messen er godt på vej igen

Østervrå Messen er godt på vej igen

6. februar 2010 - kl. 1:05 - af

Der er travlt i kulissen bag Østervrå Erhvervsmesse, som afholdes hvert andet år i Østervrå Idræts- og Kulturcenter. Denne gang søndag den 11. april.
Messeudvalget sender netop i disse dage indbydelser ud til lokale erhvervsdrivende, foreninger og private hobbyfolk, med opfordring til at deltage i et informationsmøde om messen onsdag den 24. februar i Østervrå Hallens cafeteria.
Vi er rigtig godt i gang med planerne for dette års messe, fortæller Torben Jensen, som er et af de fem medlemmer af messeudvalget. De øvrige medlemmer er Frede Olsen, Jørgen Brobak Kristensen og Ingelis Andersen. Udvalget regner også med at få tilgang af en repræsentant fra Østervrå Handel- og Erhvervsforening. Udvalget er nedsat af ØVI’s håndboldafdeling som står bag messen.

Erhverv og fritid
Vi har valgt at fastholde vores koncept fra tidligere år, hvor Østervrå Hallen fortrinsvis er afsat til erhvervsstande, mens kulturhuset får plads til foreningslivet og hobbyfolk, fortæller Torben Jensen. Det har vi haft rigtig gode erfaringer med de foregående år. Udvalget modtager allerede nu tilmeldinger til messen, hvor princippet for at deltager er først til mølle.

Åbningstaler
Vi har mange opgaver på bedding, men et af det hotteste er at finde en rigtig spændende åbningstaler, fortæller Torben Jensen, der sammen med det øvrige udvalg har flere interessante emner i kikkerten. Under alle omstændigheder håber udvalget, at rigtig mange vil møde op den 24. februar. Opfordringen gælder alle interesserede udstillere – også alle dem, som vi af en eller anden årsag ikke skulle nå med vores indbydelse. De skal være så velkomne alle sammen, slutter Torben Jensen.

Tekst Åse Bakland

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrå Messen er godt på vej igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger