Ny indretning i Spar Nord Bank Østervrå

Ny indretning i Spar Nord Bank Østervrå

4. februar 2010 - kl. 9:16 - af

Trods alt: Indbrud vendt til noget positivt.
Ny indretning har givet forbedrede forhold for både kunder og personale i Spar Nord Banks afdeling i Østervrå.
Det er mere end et halvt år siden Spar Nord Banks afdeling i Østervrå natten mellem den 24. og 25. juni sidste år blev udsat for et voldsomt indbrud. En gummiged kørte gennem indgangspartiet og forårsagede store ødelæggelser. Bankboks, pengeautomat og døgnboks blev sat ud af drift.
Heldigvis kunne vi konstaterer, at bankens sikkerhedsprocedurer gik i gang med det samme, fortæller afdelingsleder Jette Bengtsen, og det betød, at tyvenes udbytte var lig nul.
Det har taget lang tid at få alt på plads efter indbruddet, men det skyldes i første omgang, at det var et forsikringsspørgsmål. Dernæst løb vi ind i, at der var leveringstid på flere af de ting, der skulle bestilles, og samtidig var det lige op til sommerferien, forklarer Jette Bengtsen.
Specielt har det taget lang tid med pengeautomaten. Der skulle gå næsten tre måneder inden en ny og topmoderne en af slagsen blev installeret. Der har været lidt forskellige tekniske problemer, som leverandøren har arbejdet ihærdigt på at få løst, erkender Jette Bengtsen. Vi er fuldstændig klar over, at det har været til stor gene for vore kunder, men heldigvis har de taget det rigtig pænt, og vi håber, at det hele snart er på plads.
Ødelæggelserne i forbindelse med indbruddet gav på den positive side lejlighed til at overveje en ny indretning af bankens lokaler. Inventaret er det sammen, men vi har flyttet ekspeditionen længere frem i lokalet. På den måde har vi fået en meget bedre udnyttelse af vores mødefaciliteter, hvor der nu kan føres mere private samtaler. I forbindelse med etablering af et nyt indgangsparti, har vi fået skabt bedre adgangsforhold for handicappede. Vi er selv rigtig glade for den nye indretning, erklærer Jette Bengtsen, og heldigvis har vore kunder også taget godt imod det nye ”look”.
Indbruddet har betydet omfattende skader, der er løbet op i et betydeligt beløb, men vi er trods alt glade for, at det skete om natten, og ikke i dagtimerne, så var det også kom til at gå ud over personalet, erkender afdelingslederen, der sammen med sine kolleger glæder sig over den store opbakning, der har været fra kunderne, til den ubehagelige oplevelse. Med den nye indretning har vi på en måde ændret den kedelig oplevelse til noget positivt, slutter Jette Bengtsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny indretning i Spar Nord Bank Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger