Slagter Kjærgaard opruster og ta’r nye folk ind

Slagter Kjærgaard opruster og ta’r nye folk ind

3. februar 2010 - kl. 10:36 - af

Klaus har brugt en del tid på, med professionel hjælp, at trimme og opdaterer hjemmesiden slagteronline.dk.

Han fortæller at hjemmesiden til marts bli’r 10 år, så det er faktisk længe siden, man første gang, kunne købe kød og pølser på nettet.
Hjemmesiden er tiltænkt både lokale og bestemt også turister, fortæller han og fortsætter: ”Det er jo som at blande slik til en fredag aften, man klikker ind på siden, plukker i varerne, og får præcis det man ønsker”.
Turisterne er vilde med danske slagterprodukter, og det er bestemt også derfor, slagteronline.dk blev en realitet. Turisterne skal have muligheden for at købe ind hos os, også efter de er rejst hjem.
Ligeledes oplever vi forældre, som har unge studerende i Århus eller andre steder, de bestiller også varer hos os, som vi så pakker og leverer.
På hjemmesiden kan man også finde inspiration og opskrifter, som en del af den service slagter Kjærgaard tilbyder sine kunder.
Som sidste skud på stammen har Klaus indgået en lærekontrakt med en kok, som nu ønsker at udvide sin viden hos en slagter.
Han har prøvet mange ting indenfor kokkefaget både i København og Aalborg, men vil fra næste uge være at finde bag disken i Vestergade.
Men allerede nu arbejder vi på frokostmenuer til både store og små firmaer, og det er blevet modtaget rigtig godt. Vi har leverancer til firmaer i alle størrelser i såvel Frederikshavn som Sæby, slutter Klaus Kjærgaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slagter Kjærgaard opruster og ta’r nye folk ind ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger