De har meget travlt på Sæby Turistbureau.

De har meget travlt på Sæby Turistbureau.

30. januar 2010 - kl. 0:02 - af

Mens byens butikker alle reklamerer med udsalg i lange baner, tænker de fremad hos Sæby Turistbureau.

De arbejder på et nyt og meget spændende tiltag, som skal bringe Sæby tilbage på landkortet, over byer der kan noget udover det sædvanlige.
Hele projektet bunder i en succes, der har bragt andre byer på landkortet med konceptet –  Jazzydays.
Det er tanken, at weekenden d. 22-23. maj skal danne rammerne om den første Jazzfestival i Sæby’s historie. Festivalen skal foregå ved flere jazzarrangementer fordelt udover hele byen og med jazz musikkere fra både nord og syd.
Der vil også være store nationale navne at finde til festivalen, navne som avisen vil offentliggøre på et senere tidspunkt, når brikkerne i det store puslespil falder på plads.
Turistbureauet står bag ideen. Men også andre, som handelsstandsforeningen, lokale musikkere og restauratører er indblandet, for at denne første jazzfestival i Sæby skal blive den succes, alle håber på. Det er også tanken, at bringe nordjyderne et skridt tættere på Sæby og samlet set bringe mere liv og handel til byen.
Lige nu ligges hovederne i blød for at finde fonde og sponsorer, som  på en eller anden måde kan skaffe økonomi til arrangementet.
De musikkerer, man kan opleve, vil som sagt ha’ en fællesnævner – JAZZ – men derudover, vil de være meget forskellige i både antal, stil osv. Derfor vil der også være stor forskel på hvor økonomisk belastende, de vil være for arrangementet. En ting er dog sikkert, de er alle meget dygtige, og der venter os alle en oplevelse udover det sædvanlige.

Vi på SaebyAvis.dk følger planlægningen nøje, og glæder os til at fortælle mere om de steder og navne, som kommer til at være på plakaten ved dette store arrangement.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De har meget travlt på Sæby Turistbureau.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger