Frønse Cup i Østervrå er stadig populær.

Frønse Cup i Østervrå er stadig populær.

29. januar 2010 - kl. 0:00 - af

Østervrå IF’s store indendørs ungdomsfodboldstævne – Frønse Cup har igen flot opbakning. Langt over 200 hold har vist interesse og tilmeldt sig dette års udgave af Frønse Cup i Østervrå. 205 hold er der blevet plads til i programmet, der strækker sig over to weekends. Vi er rigtig glade for den store interesse, fortæller tovholder Søren Kiil, det eneste minus er, at vi også i år har været nød til at sætte nogle hold på venteliste. Til gengæld give det os en fordel, hvis enkelte hold skulle melde afbud, så kan vi næsten altid finde et hold, der kan erstatte dem, så de øvrige hold i puljen ikke bliver snydt for en kamp.

Planlægning
I ØVI har de ikke spekuleret så meget over, hvorfor der er så flot opbakning til Frønse Cup. Vi er bare rigtig glade for, at så mange har lyst til at være med, fortæller tovholder Søren Kiil. Et bud fra tovholderen på den store interesse for Cup’en kunne måske være, at der lægges meget stor vægt på planlægningen. Vi forsøger at tage højde for det hele, forklarer Søren Kiil, så de deltagende foreninger ved, at de kan regne med, at der er styr på tingene. En anden ting, som Søren Kiil gerne vil fremhæve er, at Frønse Cup altid har erfarne stævneledere, som er til stede under hele stævnet. Vi forsøger også at holde et stramt program, så tiden ikke skrider, forklarer Søren Kiil, men det kan ind i mellem godt være lidt svært. Der skal jo også være tid til at have det sjovt.

22 rækker
Frønse Cup stiller hold i 22 rækker med 18 drengerækker fra U7 til U19 og fire pigerækker fra U11 til U19. Lidt usædvanligt er det rækkerne med junior og ynglingespillere, der er stærkest repræsenteret denne gang, og knap så mange hold i de yngste rækker. Værtsklubben ØVI deltager selv med hele 24 hold, og det betyder også at ØVI, undtagen fire rækker, har hold i samtlige deltagende rækker, i enkelte rækker har klubben to hold med.

To weekends
De deltagende klubber kommer fra Støvring i syd til Hirtshals i nord, og ellers fra et bredt bælte i området der imellem. I løbet af det seks dage lange stævne, som finder sted i weekenderne fra 29.-31. januar og 5.-7. februar, forventes det, at ca. 1.200 fodboldspillere og deres trænere samt tilskuere vil runde godt et par tusinde besøgende i Østervrå Idræts- og Kulturcenter. Samtidig vil et utal af frivillige igen stille op, og tage en ekstra tørn til fordel for deres klub.

Tekst: Åse Bakland

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frønse Cup i Østervrå er stadig populær.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger