Skoleelever i Voerså høstede stort bifald

Skoleelever i Voerså høstede stort bifald

26. januar 2010 - kl. 12:49 - af

Eleverne fra 7. klasse på Stensnæsskolen høstede stort bifald, da der forleden blev afholdt skolefest i Voersåhallen.
Når Stensnæsskolen afholder skolefest, har det altid været skik og brug, at der er en eller anden slags underholdning i form af en komedie eller musical, der fremføres af 7. klasserne.
I år opførte 7. klasse musicalen “Love, Peace & Harmony”, akkompagneret på elklaver af musik- og klasselærer Mette Weirum Steffensen samt instruktion af Randi Funch, til stor morskab og glæde for de 450 børn og voksne, der honorerede aktørerne med rigtig mange klapsalver for præstationerne.

I musicalen var der masser af 60-er musik, solo- og fællessang, hippier, blomsterbørn, omtale af hårde stoffer, elev Anders Sørensen der gav prøver på sit saxofonspil, rå bøller og andre unge der brugte Cafe Alice som byens mødested.
På mødestedet opstod der tit uenighed og ballade, men til sidst endte det, som det skulle med at alle stod sammen og gav den hele armen med optræden til Rock´n roll musik.

Ny lille sangfugl
Michella Ida Jakobsen er et navn, vi måske kommer til at høre mere om i fremtiden. Den unge dame havde i musicalen to solosange “Bridge over trouble water” og “Noweremann”. Michella optrådte med disse to sange så flot og godt, at ikke et øje var tørt i salen.
Både musiklæreren og instruktøren havde måske en bagtanke, da netop hun blev udvalgt til solosangene.
Michella var måske et emne til TV-udsendelsen X – Factor.

– Jeg var meget nervøs, da jeg alene skulle optræde for de mange mennesker, fortæller Michella og fortsætter.
– I den sidste tid har vi øvet meget, og jeg synes min stemme var blevet lidt ru og hæs, samtidig med jeg døjer med lidt snue, men jeg var helt sikker på, stemmen nok skulle holde, så jeg kunne stå det igennem og aflevere et par solosange, efter det bedste jeg har lært, slutter Michella.

Efter 7. klasse havde opført musicalen, var der diskotek i hallen, masser af boder fremstillet af eleverne i form af flødebollekast, flitsbueskydning, et scenen er din arrangement samt mange andre forlystelser med enhedspriser på to kroner.
8. klasse havde arrangeret et loppemarked til fordel for klassens udflugt til Bornholm.
Hele kr. 600 – blev der omsat til fordel for turen.
Midt på aftenen var der et elevtræf i Voerså IFs klubhus. Her deltog omkring 70 tidligere elever og lærere, der hilste på hinanden, udvekslede minder samtidig med der blev skålet i et enkelt glas.

Flere af de fremmødte, både til generalprøven om formiddagen og til premieren om aftenen, var enige om, at musicalen var noget af den bedste underholdning, eleverne havde præsteret på skolen i flere år.

Tekst og Foto. Frilev Emil Pedersen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skoleelever i Voerså høstede stort bifald' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger