Sæby Golfklub er ikke blandt miljøsynderne.

Sæby Golfklub er ikke blandt miljøsynderne.

25. januar 2010 - kl. 17:45 - af

Der har gennem den sidste tid været rettet focus på brugen af forskellige sprøjtegifte på Danmarks golfbaner, men hos Sæby Golfklub holder man stien ren! Greenkeeper Jens Bjerregaard, der netop nu er i gang med at gøre maskiner og bygningerne klar til sæsonen 2010, oplyser at Sæby’s baner ser smukke ud.
Grunden til det er en blanding af hønselort og biologisk nedbrydelig gift. Klubben er specielt varsom pga. åen, der bugter sig smukt omkring banerne. Det vil give øjeblikkelig fiskedød hvis vi gøder forkert, udtaler Jens Bjerregaard.
Han glæder sig til at vise græsset frem, når vejret igen tillader det.
  

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Golfklub er ikke blandt miljøsynderne.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER