Martin Axelgaard fra Østervrå, pladeaktuel.

Martin Axelgaard fra Østervrå, pladeaktuel.

25. januar 2010 - kl. 12:32 - af

Singleudspil: Another Day
Martin Axelgaard er stadig fast besluttet på at føre sin drøm om at blive musiker på fuld tid ud i livet. Måske har han nu taget et stort skridt i den rigtige retning. En kontrakt med MI Records og sin første singleplade ”Another Day”, kom på gaden 15. januar.
Det er mere end et år siden, Martin Axelgaard sagde sit job som blikkenslager og sin lejlighed i Østervrå op for at satse hele butikken og flytte til hovedstaden. Det har været en lang og sej vej. I lange perioder, har han levet af små spillejobs rundt om på værtshuse, suppleret med diverse auditions i forsøget på at få hul igennem.
Nu er hans første single her, drømmen er blevet til virkelighed. Sangen Another Day, som han selv betegner som en bred og let tilgængelig popsang, som er taget ud af Martins liv. Om at tro på sig selv, på trods af angsten for at fejle. I øjeblikket er det nok mest en dirrende spænding, der præger Martins hverdag. Udgivelsen af den første plade, som jeg er rigtig glad og stolt over, har været præget af stor nervøsitet, erkender han. Netop fordi sangen er så personlig, betyder det rigtig meget for mig, hvordan andre modtager den. Jeg har heldigvis fået rigtig meget positiv respons, fortæller en glad sanger, så noget tyder på, at vi har ramt et eller andet.
Pladeprojektet er blevet, lige som jeg gerne ville have det, fortæller Martin. Der er stadig nerver på, for arbejdet med at sælge den nye single er lige så meget et job for ham, mens pladeselskabet tager sig af mere praktiske ting. Martin har dagligt travlt med at kontakte diverse radioer og andre medier rundt om i hele landet. Vi er da f.eks. nået ud i æteren både i Brønderslev, Skagen og P4, lyder det stolt.
Samarbejdet med MI Records er åbent for et videre forløb, alt efter hvor godt den nye plade blive modtaget. Noget tyder på, at det ikke er så ringe, for at udtrykke lidt jysk besindighed, noget som Martin heldigvis stadig har i behold. Alligevel arbejdes der allerede intenst. Martin Axelgaard er allerede i fuld gang med at indspille flere af sine sange, godt hjulpet af produceren Søren Mikkelsen, så noget tyder på, at et nyt udspil venter lige om hjørnet. Desuden arbejdes der også med planer om en turné. Der er desværre ikke lige umiddelbart planer om at komme til det nordjyske, men vi har da lov at håbe.
Kig også ind på www.martinaxelgaard.dk eller hør Martin Axelgaard på www.youtube.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Martin Axelgaard fra Østervrå, pladeaktuel.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER