Hans Gregersen om Sæby Købstads historie

Hans Gregersen om Sæby Købstads historie

25. januar 2010 - kl. 9:20 - af

Arrangement på Sæby Bibliotek: Tirsdag den 26. januar kl. 19.

Sæby er en gammel købstad med en lang og spændende historie. Forfatteren Hans Gregersen kommer med sit bud på nogle af disse beretninger ved et arrangement på Sæby Bibliotek.Nedslag i Sæby Købstads historier hedder aftenens tema, hvor forfatteren Hans Gregersen med baggrund i sin bog Sæby – en købstads historie, der udkom i 2008, vil fortælle nogle af alle disse spændende historier. Her bliver tale om både store og små begivenheder lige fra middelalderen frem til begyndelsen af dette århundrede, hvor tilhørerne vil kunne stifte bekendtskab med personer, der har sat deres præg på Sæby og byens historie.
Den omhandler bl.a. fiskere, karmelitermunke og ikke mindst den magtfulde Børglum-bisp Stygge Krumpen, der i øvrigt var medvirkende til, at Sæby fik sin købstadsrettighed.
Aftenen med Hans Gregersen bliver den første i en række af tilbud fra biblioteket i årets tre første måneder. Alle interesserede er velkomne på Sæby Bibliotek til en spændende aften tirsdag den 26. januar, kl. 19, om de historiske begivenheder, der gennem tiden har foregået lige udenfor døren. Der betales entré ved indgangen, og i løbet af aftenen serveres en lille forfriskning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hans Gregersen om Sæby Købstads historie' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger