Bubber i erhvervspraktik hos Hejslet Begravelsesforretning.

Bubber i erhvervspraktik hos Hejslet Begravelsesforretning.

23. januar 2010 - kl. 8:46 - af

Bubber bliver bedemand.
I uge 4 får Hejslet Begravelsesforretning besøg af Bubber , der vil lave et program i serien: ”Danmark ifølge Bubber”.
Det betyder, at Bubber følger familierne Hejslet, der står bag begravelsesforretningen, i deres arbejde og også i deres private liv. Bubber ønsker at gå tæt på bedemandens arbejde og afdække mange af de myter, der er med seriøsiteten og etikken.
Pårørende til afdøde, der ringer til forretningen i uge 4 fra onsdag til lørdag, kan således blive spurgt, om Bubber må følge med ud til en samtale evt. hjælpe med rustvognskørsel, lægge i kiste, køre blomster, tage med ud for at skrive sidste vilje og meget mere, som er en del af bedemandens arbejde.
Vi var fra starten i begravelsesforretningen meget skeptiske overfor det at offentliggøre vores arbejde, da dette tit er forbundet med meget store følelser og er noget af det, der går tættest på os som mennesker. Men teamet bag: ”Danmark ifølge Bubber” har lovet at alting vil foregå på en meget seriøs og etisk korrekt måde.
Hejslet Begravelsesforretning er blevet udvalgt, netop fordi det er en virksomhed, hvor flere generationer arbejder sammen og fordi forretningen er organiseret igennem Danske bedemænd.
Alle 5 medarbejdere (af begge køn) er uddannede bedemænd og forretningen er repræsenteret i hovedbestyrelsen samt uddannelsesudvalget.
Bubber vil i sin ”praktiktid” hos Hejslet Begravelsesforretning stille de spørgsmål, som de fleste almindelige mennesker har om arbejdet som bedemand, og de tabuer det er omgærdet af. Men han vil også vise, hvordan nutidens bedemænd arbejder og hvordan man får en døgnvagt til at fungere sammen med et privatliv med motor-cross, trompetspil og et meget tæt familiesammenhold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bubber i erhvervspraktik hos Hejslet Begravelsesforretning.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger